Wie is juf Eva?

Hoi!

Mijn naam is Eva. Dit schooljaar ben ik de juf van jullie kapoen. Samen met de kleuters zal ik mijn uiterste best doen om er een spetterend schooljaar van te maken. Want het laatste jaar in de kleuterschool, dat is toch een erg speciaal en vooral spannend gebeuren!

Voor diegene die mij graag wat beter leren kennen, volgt hier een korte voorstelling van mezelf:

Ik ben Eva Balcaen. Ik ben afkomstig uit Machelen. Tijdens de zomer van 2017 heb ik, na 20 jaar, het drukke Machelen ingeruild voor het ietwat rustigere Merchtem. In 2017 ben ik niet alleen naar Merchtem verhuisd, maar ook afgestudeerd als kleuterleerkracht. Dit schooljaar (2019-2020) is mijn derde schooljaar in de Rinkelingschool. Ik ben erg blij dat ik in deze warme en knusse school ben terechtgekomen.

Naast leerkracht zijn, ben ik iemand die graag thuis is. Ik ben een echte huismus. Ik hou ervan om lekker, gezellig op de bank een film te kijken of een boek/tijdschrift te lezen. Ook schrijven is iets wat ik graag doe. Als ik niet thuis ben, kun je mij waarschijnlijk vinden in één of andere winkelstraat. Daarnaast vind ik het ook leuk om op restaurant te gaan, iets te gaan drinken of naar de bioscoop te gaan. Ook vind ik het zeer fijn om rommelmarkten af te schuimen. En tijdens schoolvakanties kun je mij waarschijnlijk aantreffen in Volendam. Een dorpje op zo’n kwartiertje rijden van Amsterdam en sinds vier jaar mijn tweede thuis.

Zo, nu weten jullie toch al iets meer over mij. En moesten er nog vragen zijn, dan staat de deur van de klas altijd voor jullie open!

Liefs,

Juf Eva

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: